زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد
ارتش رژیم صهیونیستی:

با بالاترین میزان حملات موشکی مواجه هستیم

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از زمان آغاز درگیری‌ها، حماس بیش از سه هزار راکت و موشک به فلسطین اشغالی شلیک کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 16
کد خبر: ۸۸۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های صهیونیستی به نقل از ارتش این رژیم گزارش دادند که مقاومت فلسطین از روز دوشنبه هفته گذشته(زمان آغاز درگیری‌ها) تا کنون حدود سه هزار راکت (و موشک) به سمت اراضی اشغالی شلیک کرده است.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، ارتش رژیم صهیونیستی همچنین گفته است که طی نبرد اخیر با بالاترین میزان حملات موشکی مواجه بوده است.  

پیش از این شبکه «العربیه» گزارش داده بود که برخی مقامات صهیونیست برآورد کرده‌اند که زرادخانه جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)بیش از ۱۴ هزار موشک در خود جای داده است. 

 

سخنگوی «گردان های القسام» نیز پس از آن اعلام کرد که خودمان را برای شش ماه موشک‌باران مستمر تل‌آویو آماده کرده‌ایم.

در حملات راکتی مقاومت به اراضی اشغالی طی چند روز اخیر بیش از ۱۰ صهیونیست به هلاکت رسیده و دهها نفر مجروح شده‌اند.

استیصال مقامات صهیونیست در برابر مقاومت فلسطین و ضعف گنبد آهنین در رهگیری و انهدام راکت‌های مقاومت فلسطین که باعث خسارات مالی و جانی زیادی در شهرکهای صهیونیست نشین شده باعث شده است که کابینه امنیتی تل آویو امروز تشکیل جلسه دهد. 

 

روزنامه انگلیسی زبان «تایمز اسرائیل» به نقل از برخی رسانه‌های عبری زبان گزارش کرد که کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی در حال حاضر برای تصمیم‌گیری در خصوص گام‌های بعدی که یکی از آنها بررسی آتش بس طولانی مدت با حماس است در حال برگزاری جلسه است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار